Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2010

2nd Day Tambun

Imej
Ha dah hari ke2 dahni aku sekeluarga di Ipoh.Jalan takla sibuk sangat walaupun cuti sekolah baru bermula.Ramai jugakla orang berfamily datang termasukla yang berkasih di tepi kolam panas yg buat orang lain panas.Tak kurang jugakla yg menconteng tiang2 batu-batu kononnya mengabadikan kenangan kasih....cehhh bagi aku tue vandalisme. Takpe2 aku bkn nak cerita pasal vandalisme tp pasal My 1st Family Day with ANGSI member.Klau dulu2 sibuk jd JKKKK utk MLNG day tp sekarang aku lebih sesuai jd pengikut dan bantu sikit2 jadilah.
Ha nie dia gambar2 untuk tatapan bagi saper yg nak tengok
malam nie ada BBQ hehehe makan lagiiiiiiiiiiiiiiiiii.


Tambun Lost World

Assalamualaikum,
Hui dah dekat sebulan dah tak update aku punya belog.
Bkn aku malas tapi internet aku buat problem di samping masalah internet di tengah laut nun.Ape ke hei nye kome pun idok tau...(intro cakap perok)
Ha hari nie start la agenda AFC (Angsi Family Club) di Tambun Ipoh nie.
Cerita ckitla pasal mlm tadi,kami orang adala melawat umoh Shamsailan dari TRG geng.Dari Syuen Hotel nak kesana....problem juga tu.Nasib ada Mamat bawa dia punya GPS dan radio.Radio amatur punya member dia ni ....aku lambat lg kot sebab byk kerja ckit tahun nie.GPS Insya Allah nanti aku survey.Ops takat nie dulu aku nak sarapan dulu tengok apa chef syuen masak pagi ini hehehe