CHOPPER CancElL@#!%^&*##

Assalamualaikum,
Perhatian kepada semua penumpang chopper call sign S** ,penerbangan hari ini dibatalkan kesemuanya dan blablabla...Entahla memang tak best langsung pengumuman itu hatta di buat oleh penyanyi paling best dalam dunia ini.Terpaksala "re-plan" balik segala rancangan untuk mendaftar di OUM esok.Semestinya esok akan  sampai di Kuantan pada masanya kerana chopper Insya Allah akan ada esok.
Inilah rencah kehidupan orang-orang laut seperti kami semua.
 
   Biasala kan nak menuntut ilmu ini memang ada saja dugaan dan bila kita berjaya melepasinya pastinya akan menjadi satu kenangan manis pada diri sendiri dan dorongan pada masa hadapan.
   Yang chopper sebelah tu sesaje jer isi dari kosong.Kami pernah juga bawa benda alah ni dan jadi pilot (pakai remote hehe), akhirnya berlaku peristiwa jatuh ke dalam laut terus malas nak bawa lagi...rugi sebab jatuh laut mana dapat ambik lagi kan?

   Kalau yang nak tau kami pakai apa bolehla tengok kat sini.
Cukup buat masa ni kena isi perut dulu di dewan makan.
End of text.



Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara Membuat Mee Laksa Itu Sendiri

Lahirnya Daiyan Danish!

Laksa Sarawak at Pahang