Semester 3

Alhamdulillah ,
Kali ini just nak cerita sikit pasal life student.Dah sem 3 rupanya dan bermaksud dah hampir setahun diri jadi pelajar balik di OUM Pahang.Kadang-kadang sesak jugak dengan assignment yang datang mencurah-curah dekat dgn tgh bulan ni.Yelah nama dah makan gaji mmg macamtula pasang surut dia jd nak buat asignment pun takde mood.
Hahah ada kaitan ke?
Alasan!
Sebenarnya nak buat tp line internet jeap ada jap "nadai".Lemah betul.(alasan lagi).
Tapi alhamdulillah berkat sokongan isteri yang tak pernah kurang membuatkan diri ini betambah motibasi tambahan pula memikirkan contoh dan teladan untuk amanah kami - Adam Darwisy & Daiyan Danish ~ Abi dan Umi sayang kamu berdua.
 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara Membuat Mee Laksa Itu Sendiri

Lahirnya Daiyan Danish!

Laksa Sarawak at Pahang